Het nieuwe kantoorconcept van Apeldoorn-Zuid, The Mixer, opent op donderdag 16 mei haar deuren. Vanaf dat moment is het mogelijk voor ondernemers een eigen of gedeelde kantoorunit te huren of te kopen in een modern, gerenoveerd kantoorgebouw.

Work, Meet & Connect

Een plek waar alles samenkomt. Modern, stijlvol, karakteristiek en geheel naar eigen wens in te delen. The Mixer, centraal in Nederland gelegen in Apeldoorn-Zuid op het bedrijventerrein Wilmersdorf en op slechts 3 minuten vanaf afrit 18 op de snelweg A1, biedt organisaties en ondernemers een werkplek die één-op-één aansluit op hun fysieke ruimtebehoefte. Het gebouw kenmerkt zich door haar zakelijke uitstraling, hoog afwerkingsniveau en duurzaamheid. De kantoren kunnen naar eigen wens ingericht en gemeubileerd opgeleverd worden, eventueel in samenspraak met de architect van The Mixer. En dankzij de huidige lage hypotheekrente is het nu financieel zeer aantrekkelijk om als ondernemer een eigen kantoorunit te kopen.

Het kantoorgebouw is voorzien van flexwerk plekken voor zelfstandige ondernemers en flexwerkers en met 5 volledig ingerichte vergaderruimtes met grote beeldschermen is er altijd plek voor een meeting. Even bijkomen van het werk of genieten van een smakelijke lunch kan in de mooie brasserie en op het terras van The Mixer of drink een welverdiende kop koffie in de koffiecorner. Aan de voorkant van The Mixer bevinden zich 38 parkeerplaatsen met laadpalen en aan de achterkant van het gebouw zijn er 122 parkeerplaatsen beschikbaar.

De technische installatie van The Mixer is geheel vernieuwd en verduurzaamd naar energielabel C. Tevens zullen er nog 75 zonnepanelen op het dak worden geplaatst en is het gehele gebouw voorzien van LED verlichting met lichtsensoren. 

Multi tenant kantoorgebouw

“The Mixer is een multi tenant kantoorgebouw waarbij je als ondernemer je eigen kantoor unit kan kopen. Het gebouw is gesplitst in appartementsrechten waarbij je met de VvE ook het eigendom hebt van de gemeenschappelijke ruimtes op de begane grond.

Een uniek concept waar ondernemers onderdeel worden van een community in een onlangs hoogwaardig gerenoveerd kantoorgebouw,” aldus Mannes Smelt van Vastgoedpartner.

Belangstellenden zijn van harte welkom om een vrijblijvend bezoek te brengen aan The Mixer en de twee aanwezige showroom kantoren te bezichtigen.

CAFÉ

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.