THE MIXER

WORK. MEET. CONNECT.

Het gehele gebouw is grotendeels gerenoveerd en verduurzaamd. Zo zijn wij klaar voor de toekomst. Voor elke ondernemer kan onze architect op maat een kantoorunit vormgeven die aan alle wensen voldoet.

WORK

Werken in een moderne en productieve omgeving waar creativiteit de ruimte krijgt die het verdient. De kantoren kunnen naar eigen wens duurzaam en gemeubileerd opgeleverd worden, eventueel in samenspraak met onze architect.

“Met zakelijke uitstraling, hoog afwerkingsniveau en duurzaamheid.”

MEET

Ontvang klanten en gasten in modern ingerichte vergaderruimtes voorzien van uitgebreide communicatiemogelijkheden en grote beeldschermen. Geschikt voor zowel grote als kleine groepen en met een professionele uitstraling. De ideale ligging van complex draagt tevens bij aan een optimale bereikbaarheid voor klanten en leveranciers.

.

CONNECT

Kom samen of tot rust in de stijlvol ingerichte brasserie die volledig is voorzien van diverse meubels, complete keuken (inclusief spoelkeuken) en koelvoorzieningen. Er kan vanaf vier euro per persoon geluncht worden in de gezellige eetruimte of buiten op het sfeervolle terras.

LOCATIE

AUTO

Amsterdam – The Mixer

59 min.

Utrecht – The Mixer

49 min.

FIETSEN

15 min. fietsen vanaf station Apeldoorn.

OV

Met een bushalte op loopafstand van het complex ben je binnen 15 minuten op station Apeldoorn.

LOCATIE

AUTO

Amsterdam – The Mixer 59 min.

Utrecht – The Mixer 49 min.

FIETSEN

15 min. fietsen vanaf station Apeldoorn.

OV

Met een bushalte op loopafstand van het complex ben je binnen 15 minuten op station Apeldoorn.

Heb je vragen, opmerkingen of wil je graag een bezichtiging inplannen?  Neem dan nu contact met ons op!

CAFÉ

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.