BUILDING

WORK. MEET. CONNECT.

The Mixer is een compleet gerenoveerd kantoorcomplex met alle moderne voorzieningen. Het gebouw is energiezuinig en is gedeeltelijk voorzien van de nieuwste, duurzame installaties.

Faciliteiten

38 bezoekers parkeerplaatsen

122 PARKEERPLAATSEN

Flexibele werkplekken

BRASSERIE MET PRACHTIG TERRAS

DIGITALE RECEPTIE

vergaderruimtes

COFFEE CORNER

CAMERATOEZICHT

GLASVEZEL

WIFI

Meeting Rooms

In ons kantoorpand The Mixer hebben wij 5 verschillende Meetingrooms. De 5 Meetingrooms kunt u huren per uur of dagdeel. 4 Meetingrooms zijn geschikt voor maximaal 8 personen en er is een grote die geschikt is voor 14 personen.

Alle Meetingrooms zijn voorzien visgraad vloeren, grote beeld scherm met Google Chromecast,  massief eiken tafels en ‘Zuiver’ stoelen. Er heest een mooie warme werksfeer.

 

Parkeren is gratis en u kunt ook gebruik maken van onze prachtige Brasserie The Mixer, ontbijten en lunchen tegen zeer voordelige prijzen, wat tevens ook naar de vergaderkamer gebracht kan worden.

 

TECHNISCHE specificaties

De gehele technische cv-installatie is vernieuwd met drie energiezuinige en milieuvriendelijke QasKade Remeha ketels. Het centrale hart van het gebouw is voorzien van meerdere, nieuwe Textiel Design luchtverwarmers en koelers. Praktisch, efficiënt en energiezuinig. Helemaal van deze tijd.

De koelmachines zijn geheel nagekeken en waar nodig vernieuwd zodat er altijd een behaaglijk klimaat heerst binnen het gebouw.

De verlichting is in zijn geheel vervangen door led spots en led lichtbakken met automatische licht sensoren. Buiten het gebouw zijn zeer duurzame en moderne aluminium lantaarns geplaatst. Ook op de parkeerplaatsen zijn de oude lantaarns omgebouwd naar ledverlichting

De gehele internetbekabeling is vervangen voor nieuwe Cat 6 kabels en tevens is het gebouw voorzien van een glasvezelnetwerk. 

Doordat er een heel aantal zaken duurzaam is aangepakt heeft het ervoor gezorgd dat The Mixer is voorzien van een energielabel A! Hierdoor wordt er ruimschoots voldaan aan de energierichtlijnen van 2023.

Voor de veiligheid is het gebouw voorzien van inbraakalarm en aangesloten op de meldkamer. 

DUURZAAMHEID

Tegelijkertijd met de renovatie van het kantoorgebouw The Mixer is er besloten ook te werken aan energiebesparing. Met enkele eenvoudige en effectieve maatregelen en met de hulp van lokale bedrijven is The Mixer erin geslaagd een sprong te maken in haar energielabel. 

Zo zijn er tijdens de renovatiewerkzaamheden energiezuinige cv-ketels geïnstalleerd (HR 107), zijn er verbeteringen aangebracht aan de PV-panelen en de dakisolatie voor een optimaler en zuiniger klimaat en zijn alle lichtsystemen vervangen door ledverlichting voor meer energiebesparing. 

Met de renovatie en verduurzaming is The Mixer klaar voor de verplichting voor kantoren om in 2023 minimaal energielabel C te hebben en verder te werken aan een voor in de toekomst compleet energie neutraal kantoorgebouw. 

Heb je vragen, opmerkingen of wil je graag een bezichtiging inplannen?  Neem dan nu contact met ons op!

CAFÉ

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.